#carn

El Govern impulsa la comercialització de la carn de caça i en garanteix la seguretat alimentària

A proposta dels departaments d’Agricultura i Salut s’ha aprovat el decret que en regula la recollida, el transport, el condicionament i la comercialització destinada al consum

Menys aigua, més vegetarians

Un estudi científic adverteix que l'escassedat d'aliments, a causa de la creixent manca d'aigua, obligarà el món a convertir-se al vegetarianisme

Un ramader del Pallars ven directament la carn dels vedells

Ignasi de Castellarnau és un ramader del Pallars Sobirà que fa dos anys va decidir comercialitzar directament la carn dels seus vedells per poder oferir un producte de qualitat a un preu raonable. Per Marta Lluvich.

Més informació a Viure als Pirineus

Els japonesos mengen carn contaminada per la radiació

La vedella, amb 2300 Becquerel/kg de cesi radioactiu, quatre vegades el límit legal, ha estat venuda per dues cadenes de supermercats nipons

L'abús d'antibiòtics en el bestiar fa mes resistents els bacteris

Un estudi científic revela que el 47% de carn i aviram analitzats contenien Staphylococcus aureus i més de la meitat (52%) dels bacteris eren resistents pel cap baix a tres classes d'antibiòtics

Via lliure a la carn clonada a Europa

El fracàs de les negociacions i la manca d'etiquetatge obligatori fan que aquesta vianda ja es mengi sense coneixement dels consumidors

Els sindicats francesos ataquen la carn catalana

La Federació Catalana d'Indústries de la Carn denuncia pallisses als camioners i sabotatge de les mercaderies

Pàgina 1 de 1
  
Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 1125
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: