Xavier Borràs | Actualitzat el 07/09/2012 a les 09:15h

S'inicia la campanya per a la col·lectivització d'AureaSocial

El projecte de compra col·lectiva d'aquest "espai obert a la revolució integral" serà presentat el pròxim 20 de setembre per Enric Duran i Felix Rodrigo MoraAquest proper dijous 20 de setembre s'iniciarà la campanya de col·lectivització d'AureaSocial, una campanya que té com a objectiu la compra col·lectiva de l'immoble del número 263 del carrer de Sardenya, a Barcelona, per evitar que se'l quedi el banc i garantir el desenvolupament del projecte de caire social i assembleari que s'hi ha engegat, "un espai obert a la revolució integral", segons els promotors.

AureaSocial és un projecte impulsat des de la Cooperativa Integral Catalana i la seva col·lectivització es coordinarà a través del Fons de Col·lectivització que ha creat CASX (Cooperativa d'Autofinançament Social en Xarxa), una cooperativa financera que funciona sense interessos i s'organitza asambleàriament.

La presentació començarà a les 19:00 h amb la participació dels següents ponents:
  • Enric Duran: activista impulsor i membre de la Cooperativa Integral Catalana i d'altres projectes vinculats, com CASX o AureaSocial, que ens situarà en el context del moviment cooperatiu i parlarà del Fons de Col·lectivitzacions impulsat per CASX.
  • Felix Rodrigo Mora: pensador, escriptor, investigador i historiador autodidacte que ens parlarà sobre els béns comunals com a part d'una estratègia d'autoorganització social. Ha escrit llibres com La democracia y el triunfo del Estado, Naturaleza, ruralidad y civilización, Crisis y utopía en el siglo XXI  o ¿Decrecimiento o revolución integral?.
Aquesta presentació serà el punt de partida d'una sèrie d'actes que es desenvoluparan durant els propers mesos, com ara cicles de xerrades, projeccions, presentacions, concerts, exposicions i altres esdeveniments.

En el transcurs de la presentació també es faran públiques les eines de comunicació que es posaran en marxa, amb l'objectiu de la col·lectivització d'AureaSocial i la profundització del procés de revolució integral que impulsa la Cooperativa Integral Catalana.

AureaSocial està al carrer de Sardenya, 263, a Barcelona ( Sagrada Familia).

Referències

AureaSocial - Espai obert a la revolució integral - Salut, educació, autogestió.
CASX - Cooperativa d'Autofinançament Social en Xarxa.
Cooperativa Integral Catalana.

COMENTARIS

+0
-1
aixo en penso
Anònim, 14/09/2012 a les 16:15
falòrnies i xorrades!
E Sr. durán ara es dedica a crear bancs per finançar els seus projectes i tot per seguir a la punta de la llança del mediatisme alternatiu...

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 1094
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: