Redacció | Actualitzat el 15/10/2009 a les 12:31h

Se celebra el Blog Action Day sobre el canvi climàtic

El 15 d'octubre se celebra arreu del món el Blog Action Day 2009, un esdeveniment que convida als blocaires de tot el món a promoure un debat de caire social. El tema d’enguany torna als orígens i proposa discutir una altra vegada les conseqüències i estratègies per combatre el canvi climàtic. La proposta és coordinar centenars de blogaires d’arreu del món perquè durant un dia parlin d’un sol tema i l’empenyin cap a l’agenda mediàtica i les converses de la societat off-line.
 
 
 
La primera edició, el 2007, va girar entorn del canvi climàtic i l’any passat va proposar debatre sobre la pobresa.

Enguany la diada reprèn el tema original, arran de les declaracions d’alarma de l'ONU, la urgència del fenòmen i les properes negociacions internacionals sobre el clima a Copenhaguen aquest desembre. Amenaces de fam, inundacions, guerres i milions de refugiats són algunes de les conseqüències del canvi climàtic que ens afecten a tots.
 
El Blog Action Day 2009 proposa a la blogosfera que en parli, en discuteixi i generi propostes. Aquest any se celebrarà el 15 d'octubre i el nombre de blogs inscrits ja supera els 4000, amb quasi deu milions de lectors de 122 països. També comptarà amb una llista de formes per a involucrar-se en la lluita contra l'escalfament global i les seves conseqüències, perquè tots els participants de la jornada puguin discutir les propostes i aportar les seves pròpies.
 
S’hi valen tot tipus de comentaris, amb crítiques, solucions, arguments i anàlisis, perquè aquesta diada mundial també es proposa desmentir que a les bitàcoles personals només s’hi publiquen coses supèrflues i banals.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 1079
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: