Redacció | Actualitzat el 26/05/2008 a les 16:19h

Esquerra Republicana se suma a ICV i proposa aturar la construcció de la canonada si els informes tècnics garanteixen aigua fins al maig

Marina Llansana.La portaveu d’Esquerra, Marina Llansana, ha proposat avui en roda de premsa posterior a la Permanent Nacional d’Esquerra ampliada amb els principals membres del partit al Govern, «aturar la construcció de la canonada si els informes tècnics garanteixen aigua fins al maig». D'aquesta manera, són ja dos els socis del Tripartit, amb ICV, que qüestionen la construcció de la microconnexió de l'Ebre, que José Montilla va dir que es faria tant si feia falta com si no tot just la setmana passada.
 
 
La portaveu independentista ha manifestat que «en el moment en què les dades dels tècnics de l’ACA garanteixin el subministrament de l’aigua fins la posada en funcionament de la dessalinitzadora del Prat», prevista el maig de 2009, «no tindria cap sentit extreure aigua de l’Ebre i, per tant, construir la canonada pel transvasament». 
 
En segon lloc, Llansana ha demanat que «el Govern analitzi les mesures estructurals a prendre per tal d’evitar situacions similars en cas de nous períodes de sequera, un cop superada la situació d’emergència».

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 1079
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: