Redacció | Actualitzat el 16/04/2008 a les 14:00h

S'inicien els primers debats al Centre de Sostenibilitat Territorial

CST.El Centre de Sostenibilitat Territorial, iniciativa sorgida de moviments ecologistes, professionals i membres de departaments universitaris que pretenen generar discurs i acció per avançar cap a una Nova Cultura del Territori, ha celebrat a Joanetes (la Vall d'en Bas) un seminari centrat en la urbanització de baixa densitat, segons que informa Nació Digital.
 
L'acte ha comptat amb el màxim especialista en la matèria al nostre país, el professor del Departament de Geografia de la UAB Francesc Muñoz. Muñoz, autor d'una tesi sobre la 'urbanalització' de la Regió Metropolitana (vegeu-ne una ressenya), és director del Màster en gestió i intervenció del Paisatge i de l'Observatori de la Urbanització. L'objectiu de la seva recerca se centra en descomposar el fenomen de l'habitatge unifamiliar i avaluar-ne la seva magnitud i les seves conseqüències ambientals, paisatgístiques, econòmiques així com socials i culturals.
 
Més informació: Diari Forestal

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 1079
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: